Ние сме бързоразвиваща се компания, която продава изключително онлайн, правейки пазаруването лесно, достъпно и икономически ефективно. Без изкуствено увеличени цени за безкрайни рекламни промоции – вярваме, че доволният клиент прави най-успешният маркетинг за нас. Целта ни е да избегнем маркетинговите трикове, които са невинаги ефективни, но пък пряко влияят върху крайната стойност на продуктите. Стремим да поддържаме винаги конкурентни цени, така че клиентите ни да не чакат с месеци за нереални намаления, а да имат възможността да пазаруват прекрасните ни артикули всеки ден, през цялата година.

Защо сега плащате по-малко?

Традиционната верига на доставки включва минимум трима души, преди стоката да достигне от производителя до крайния потребител – Вие. Посредниците са различен тип: прекупвачи, търговски агенти, търговци на едро, чужди търговски агенции и други в зависимост от държавата. На всяка стъпка по пътя на доставката тези хора взимат част от печалбата, оставяйки основните разходи за Вас.

Интернет се превърна в гигантски пазар, който позволява на хората и бизнеса да се свържат директно, избягвайки посредниците.

Какво е важно за нас?

Винаги най-напред гледаме на бизнеса си като клиенти.  Идеалният дом е този, в който копнеем да се завърнем след дълъг и уморителен ден, където да се чувстваме сигурни и спокойни. Но освен това, да изпитваме удоволствие от заобикалящата ни среда вкъщи, където всички детайли са важни.  Затова за нас е от изключителна важност да работим само с доказани производители, които имат безупречна репутация; продуктите, които избираме да ви доставим, да бъдат не само красиви и функционални, но и да носят онзи специален заряд, който ни кара да изпитваме щастие от тях – независимо дали ги избираме за близък човек, или за собствена употреба.

Защо да пазарувате от нас:

         ● Ние работим в рамките на преки договори с производители или официални представители, като така  гарантираме качеството и автентичността на продуктите, закупени от нас.

          ● Удобни опции за плащане. Можете да платите в брой на куриера или с кредитна карта, чрез PayPal по банков път ( нашите цени са с включен ДДС);
          ●   Личен мениджър /concierge/ за големи поръчки – за нас ще е удоволствие да предложим услуги на архитект - дизайнер;

          ●  Club програма за редовни клиенти ( спестовни отстъпки и ваучери ) ;
          ●  Проследяване на поръчки в профила, през електронна поща или SMS;

Продуктова гама

Целта ни е да съберем на едно място практични и стилни аксесоари и продукти за дома, които да ви донесат щастие. За нас е много важно вашето мнение – и с удоволствие ще чуем какво още бихме могли да добавим към продуктовата гама в магазина ни.

Имаме всичко необходимо , за да създадете красив дом с фантастично качество на наистина достъпни цени.